СертифікатВиробництво

Виробничий процес ТОВ «Інтерфуд-стандарт» має дві основні складові – переробка яблук в яблучне пюре, і, безпосередньо, виготовлення повидла і кондитерських наповнювачів.
Нашою гордістю є вибір сировини для переробки. Це стосується не тільки яблук, але і всіх інгредієнтів якось цукор або крохмаль. Оскільки це один з найважливіших елементів якості, ми приділяємо їй відповідну увагу, і як результат, виробляємо гідний продукт, за який не соромно.

ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Особистий реєстраційний номер потужності r-UA-20-29-8252 (первинне виробництво).

Ще одна наша гордість – це впровадження нових розробок наших технологів і доопрацювання вже випущених начинок, з метою поліпшення споживчих властивостей.

І ще, у нас гарний колектив. Злагоджена робота на всіх етапах виробництва і поставки дозволяє нам досягати поставлених цілей.
На підприємстві впроваджена система управління безпекою харчових продуктів, яка відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000: 2019 (ISO 22000: 2018, IDT), про що видано відповідний сертифікат.

Вся продукція, що випускається підприємством, відповідає ТУ.
Якщо ви до цих пір використовуєте кондитерське сировину інших виробників, не пошкодуйте кілька хвилин на телефонний дзвінок і дізнайтеся про переваги співпраці з ТOВ «Інтерфуд-стандарт»!